کتلت رشتی




مواد اولیه:


گوشت چرخ کرده 100 گرم ( پیمانه)
سیب‌زمینی (برای تزیین) و پیازو تخم مرغ یک عدد
سیب‌زمینی 500 گرم
رب گوجه‌فرنگی و آبغوره سه قاشق غذاخوری
پیازداغ دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
گوجه‌فرنگی سه عدد
زعفران به میزان لازم



طرز تهیه:


ابتدا سیب‌زمینی را پوست گرفته و بعد از شستن درون گوشت رنده می‌کنیم. پیاز را نیز رنده کرده و به گوشت اضافه می‌کنیم. به مخلوط تخم‌مرغ نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و خوب هم می‌زنیم. وقتی مواد کاملا مخلوط شدند، هم رفت به اندازه یک گلوله از آن برداشته در کف دست به صورت بیضی پهن می‌کنیم. دور کتلت را با دو انگشت دست صاف کرده و در روغن سرخ می‌کنیم. شش عدد کتلت از این مواد به دست می‌آید.

سیب‌زمینی‌ها را به صورت خلالی درشت و یک شکل خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم. مراقب باشید که سیب‌زمینی‌ها له نشوند. سیب‌زمینی‌های سرخ شده را در ظرفی گذاشته و درون تابه رب گوجه‌فرنگی را سرخ می‌کنیم. بعد از این‌که رب خوش رنگ شد پیاز داغ، آبغوره، نمک و فلفل به آن می‌افزاییم. بعد از دو دقیقه، سه لیوان آب جوش همراه زعفران در تابه می‌ریزیم. بعد از دو دقیقه که سس جوشید، کتلت، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی خرد شده را در آن می‌ریزیم تا زمانی که گوجه‌ها بپزد.

/ 0 نظر / 20 بازدید